Muut palvelut

Katsastuspalvelut

Katsastustarkastus pitää sisällään jarrutestin, pakokaasumittauksen, OBD-testin sekä muut katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka voisivat johtaa ajoneuvon hylkäämiseen.

Voimme myös katsastaa auton puolestasi.

Noutopalvelu

Voimme myös noutaa autosi osoitteestasi ja palauttaa sen takaisin valmistumisen jälkeen (Lopen lähialueet).

Sijaisautopalvelu

Saat meiltä korjauksen tai huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton Volkswagen Polo tai Volkswagen Golf edulliseen 32 € hintaan.

Hinta sisältää polttoaineen ensimmäiselle 100 kilometrille.

sijaisautot

Auton vuokraus

Meiltä voit myös vuokrata edullisesti henkilöauton käyttöösi.

Rahoitus

Rahoitus_splash-1024x576

Meillä voit maksaa helposti laskulla ja osamaksulla Autoasi Rahoitus -palvelun avulla.

Valitse lasku – kun haluat maksaa ostoksesi kerralla. Saat laskun kotiin postitse, jossa on 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat, voit vielä eräpäivään mennessä ottaa käyttöösi osamaksun toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti.

Valitse osamaksu – kun haluat maksaa joustavammin. Valitse itse maksettava kuukausierä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Saat kerran kuukaudessa laskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti.

Palvelu on käytössä kaikilla yli 18 vuotiailla ja voit hyödyntää sitä myös autosi tarvikehankintoihin. Saat palvelun käyttöösi kätevästi korjaamokäyntisi yhteydessä. Teemme korjaamolla rahoitushakemuksen verkossa rahoituslaitokselle antamillasi tiedoilla. Vastauksen saa useimmiten odottaessa, joten rahoitushakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

Ajoturva

Ajoturva1

Ajoturvan saat kaikkiin henkilö- tai pakettiautoihin ja moottoripyöriin, jotka eivät ole ammattikäytössä. Ajoturva täydentää Kaskovakuutusta, joka korvaa hinauspalvelut kotimaassa ja ulkomailla. Turva on voimassa 12 kuukautta Autoasi-huollon suorittamisesta, sen normaalihinta on 39,00 euroa.