Huoltokorjaamo

ASV Autohuolto on Autoasi-ketjuun kuuluva ammattitaitoinen ja nykyaikainen huoltokorjaamo. Myönnämme huolloille, korjauksille ja osille kolmen vuoden takuun. Lisätietoja ja esim. kustannusarvion voit kysyä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme.

 

Huollot

Huollamme uudetkin autot autovalmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti – valmistajan takuun vaarantumatta.

Täytämme myös sähköiset huoltokirjat sekä kirjaamme tiedot ajoneuvon omaan muistiin. Vanhemmissa autoissa toimi myös OVIO CarBook.

Nelipyöräsuuntaukset

Mikäli renkaat ovat kuluneet poikkeavasti tai on syytä epäillä, etteivät ohjauskulmat ole kohdillaan, on hyvä tarkistuttaa pyörien ohjauskulmat. Oikein suunnatuilla pyöränkulmilla renkaiden kuluminen vähenee ja auton ajettavuus säilyy parhaalla mahdollisella tasolla. Saat meiltä nelipyöräsuuntauksen niin henkilö- kuin pakettiautoihin uusimpaan mittaustekniikkaan perustuvalla suuntauslaitteistolla.

Jos ajoneuvoon uusitaan niveliä tai ohjausgeometriaa joudutaan säätämään, on ajoneuvon kamerat ja tutkat kalibroitava. Teemme nämä automaattisesti tarpeen mukaan.

Sähköautojen korjaus ja huolto

ASV Autohuolto kuuluu e-Expert-korjaamoketjuun. Me korjaamme ja huollamme autosi ammattitaitoisesti ja turvallisesti merkistä tai käyttövoimasta riippumatta.

Päivitämme osaamistamme jatkuvasti pitääksemme itsemme autotekniikan kehityksen kärjessä.

Kamerat ja tutkat

Tiedätkö mikä on ADAS-järjestelmä, ja miten se vaikuttaa auton turvallisuuteen?

Ilmastointihuollot

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme ilmastointihuoltoa vähintään kahden vuoden välein.

Optimaalisesti toimiva ilmastointi on turvallisuusvaruste, joka vaikuttaa kuljettajan ajovireyteen, säästää laitteiston kuntoa ja vähentää ilmastoinnin energian käyttöä.

Katsastuspalvelu

Katsastustarkastus pitää sisällään jarrutestin, pakokaasumittauksen, OBD-testin sekä muut katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka voisivat johtaa ajoneuvon hylkäämiseen.